Kidsplanet (www.kidsplanet.se)


Margeo AB lanserar Kidsplanet i Norden. Kidsplanet är ett nytt varumärke och affärsområde i norra Europa som riktar sig till barn i åldrarna 6 månader upp till 6 år. Kidsplanet säljer barnkläder och andra produkter som kan vara av intresse för barn. Kläderna tillverkas i Thailand och håller mycket god kvalite.

Plaggen är välsydda och håller formen bra. Flera produkter har tvättats och testerna visar att plaggen också behåller sina färger.

Kidsplanet sätter barnet i fokus och är mån om att barnet tycker att det ska vara roligt att bära kläderna. Plaggen är sydda i glada färger på moderna och lättskötta tyger. Många barn väljer våra kläder just för de skojiga trycken, applikationerna och detaljerna.

I vår tid är kläderna något som kan förena människor. Vi anser att alla människor ska kunna bära de kläder man önskar och trivs med och framför allt till låga priser. Låt gärna barnen på ett tidigt stadium vara delaktiga i valet av inköpen. Vi tycker också att varje barn har rätt till att känna sig nöjd med sin klädsel oavsett om man är smal, tjock, kort eller lång. Vårt motto är att kunden ska bli nöjd. Man kan höra av sig till oss för att få råd och tips om klädval. Vi är lyhörda inför edra synpunkter och öppna för att bli ännu bättre på service, material, design och pris.

Vi säljer ett begränsat antal plagg i varje färg och serie eftersom vi vill undvika massförsäljning av en viss vara.

Vi vill göra det enkelt och lätt att handla kläder på tider som passar. Ofta är det mycket annat som ska hinnas med och då kan det vara lämpligt att köpa barnkläder samtidigt som man har datorn igång.
Margeo Bag
Margeo AB 2006-2007 ©
Powered and designed by Group 2007©